Lev dig ind i spillet

Spil med fordybelse og eventyr

Serania - Den skjulte arv


Illustration: Helten betragter udsigten i landet Serania

Der arbejdes hårdt på spillet Serania - den skjulte arv: Et dansk produceret, tekstbaseret eventyrspil til mobilen. Alfa-teamet afprøver lige nu de første par timers spilletid, mens forfatteren skriver videre på resten af historien!

Serania nyskaber teksteventyret med en unik kombination af vælg-dit-eget-eventyr, rollespil og teksteventyr. Alt sammen designet til mobilplatformen.

Animation, som viser hvordan spillerens navigation og valg foretages i spillet.

Teksten præsenteres gradvist, krydret med illustrationer, baggrundsbilleder, lydbilleder og musik, og brugerens navigation gennem valgmulighederne foregår hurtigt og nemt.

Fængslende gameplay

Serania er som at læse en film, hvor du er hovedpersonen.

Der er lagt vægt på et enkel og sjovt spil med et flow, som aldrig bliver for tungt. Du har mulighed for frit at udforske fortællingens verden og opbygge din karakter. Samtidig vil fortællingen gradvist lede dig igennem sin forgrenede handling.

Vil du vide mere om Serania, er du velkommen til at skrive til peter@fabletreeproductions.dk, eller tilmelde dig nyhedsbrevet.

PS: Vi er stadig på udkig efter flere testere til vores alfa-team!

Skærmdump fra spillet, som viser muligheder på kroen: Bestil..., Foræl mig om..., 'Jeg har brug for et job', Forlad kroen. Animation, som viser avanceret interaktion i spillet, hvor en spand samles op og fyldes med indhold fra en anden genstand.

Bag scenen


Programmør i halvmørke med skærme fyldt med programkode.

FableTree Productions drives af et ønske om at skabe spil, som er sjove og engagerende, samtidig med at de byder på en historie, som man kan leve sig ind i.

Bag scenen er en mand med mange hatte. Jeg hedder Peter og står for design, historie, musik, lyd og programmering. Jeg bliver godt hjulpet af freelancere, frivillige testere og et godt netværk.

Kom med bag scenen i nyhedsbrevet. Her fortæller jeg mere om spiludviklingsprocessen - og du kan være med!

Nyt: Vil du se og prøve et par 30 år gamle danske teksteventyrspil fra min hånd, så tag et kig på nostalgisiderne.

Kontakt


Nyhedsbrevet

Her får du hjælp, tips og eksklusiv indsigt i de producerede spil. Det er et specielt nyhedsbrev, for jeg svarer rent faktisk, hvis du skriver tilbage. Du kan også være med i udviklingsprocessen og dit feedback kan være med til at gøre et spil bedre.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du også skrive til peter@fabletreeproductions.dk.
Oplever du problemer med et spil, kan du fejlmelder her, og der bliver kigget på det hurtigst muligt:
Fejlmelding Serania - Den skjulte arv
Illustrativt billede af et gammelt søkort.